Ön az, aki még az eszkimóknak is eladja a jeget?
2014. április 15. kedd, 07:44    PDF Nyomtatás E-mail
Székelyföldi, élelmiszeripari területen működő vállalkozás keresi azt a sikerorientált, kreatív értékesítőt–szaktanácsadót–területi képviselőt, aki képes önállóan és csapatban is dolgozni.

Jól kezeli a problémákat, könnyen megtalálja a közös hangot az emberekkel, jól beszél románul, szeret és tud kitartóan dolgozni, rendelkezik B kategóriás jogosítvánnyal.

Ha úgy érzi, ez a hirdetés Önnek szól, akkor alkalmas lehet a tisztségre.

Küldje el szakmai önéletrajzát és motivációs levelét az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre 2014. május 5-ig, és mi elmondjuk, valóban Önre szabtuk-e a munkát.
 
FacebookTwitterGoogle bookmark
MÜTF Karrieriroda – pályára állít
2014. április 04. péntek, 09:06    PDF Nyomtatás E-mail

mutf_karrier_iroda2A MÜTF Karrieriroda a székelyudvarhelyi MÜTF Oktatási Központ azon 15 éves tapasztalatát kamatoztatja, amely a több mint 70 vállalkozással való intenzív kapcsolat hozadéka. Az Oktatási Központ működésében mindig is fontos szerepet játszottak a vállalkozói elképzelések, igények. Ennek megfelelően alakult a felsőfokú képzési paletta, de a módszertan és az oktatók kiválasztásában is szempont volt, hogy milyen végzettségű és tudású szakemberre van szüksége a helyi munkaerőpiacnak.

A munkaadók nagy része általában nem rendelkezik elegendő tapasztalattal a szakszerű alkalmazás terén, ezért kényszermegoldásként gyakran kapcsolati és családi tőkéjét használja egy-egy új munkatárs keresése-felvétele esetén. Ez a módszer kétélű: néha hatékony, a legtöbbször viszont kudarccal végződik, s a következményeket a munkaadó viseli. A kudarc elkerülésében segítségére lehet a MÜTF Karrieriroda, melynek célja, hogy egyre több szakmailag jól felkészült személy találjon megfelelő munkahelyet, valamint egyre több munkaadó találjon rátermett, kompetens munkatársat.

Bővebben...
 
FacebookTwitterGoogle bookmark