Limonádé
Extra adag Limonádé
2011. július 20. szerda, 05:42    PDF Nyomtatás E-mail

Kb Szerdától délelőtt is jelentkezik a Limonádé! Ricsi új egyórás magazinja a Limonádé Plusz nevet kapta, benne  érdekességek, beszélgetések, interjúk, programajánlók és sok jó zene.

Hangolódj rá, vendég Bekő Fóri Zenkő és Barabás Árpád.Velük beszélgetünk gyerekszínjátszásról, kikapcsolódásról, játékról és táborozásról. Játsz velünk és nyerhetsz, részletek ma délelőtt 11től. Limonádézz velünk!

 
FacebookTwitterGoogle bookmark
Limonádé +
2011. július 17. vasárnap, 09:50    PDF Nyomtatás E-mail
Szerdától délelőtt is jelentkezik a Limonádé!
Ricsi új egyórás magazinja a Limonádé Plusz nevet kapta, benne érdekességek,beszélgetések, interjúk, programajánlók és sok jó zene.

Hangolódj rá, Limonádézz velünk!
 
FacebookTwitterGoogle bookmark
Egy éves a Limonádé
2011. július 07. csütörtök, 07:33    PDF Nyomtatás E-mail
2010. július 7. – a rádió elkészítette első Limonádéját. És most, 2011. július 7-én délután 6 órától az első limonádéadag után pontosan egy évvel újra a virtuális poharatokba töltjük az energiát. Hallgasd, kövesd, olvasd a Limonádét Könczei Zsolttal és új műsorvezetőtársával, Ricsivel!

Részletek a blogon. A blog eléréséhez kattints a képre.

 
FacebookTwitterGoogle bookmark
LIMONÁDÉ - minden egy koktélban - február 17., csütörtök, 18 óra
2011. február 16. szerda, 13:56    PDF Nyomtatás E-mail

Kutakodó csütörtököt tart Könczei Zsolt és a Limonádé február 17-én.
Felfedjük a Bálint-nap rejtélyét, valamint megvizsgáljuk történelmi visszanyúlását magyar viszonylatban a Kalendáriumban, de lesz Zenész-másodpercek, avagy Zenés másodpercek, az e heti meglepetés Kolozsvárról érkezik: Indie Folker. A Filmvászon leleplezése majd csak a műsorban!

Limonádé
- februárban is frissít!
 
FacebookTwitterGoogle bookmark
LIMONÁDÉ - minden egy koktélban - február 10., csütörtök, 18 óra
2011. február 10. csütörtök, 07:49    PDF Nyomtatás E-mail
Vidám és kissé szomorú hangulatban frissít csütörtökön 18 órától ismét a Limonádé. A Kalendáriumban a napokban elhunyt ír rock- és bluesgitáros Gary Moore-ra emlékezünk. A Zenés másodpercek vendége lesz a székelyudvarhelyi fiatal Dead Smile zenekar, tagjaival zenéről, célokról és sok érdekességről beszélgetünk. Játszótér is lesz, természetesen nem csak gyerekeknek.  
Limonádé - frissülj másképp Könczei Zsolttal!
 
FacebookTwitterGoogle bookmark


1. oldal / 3